Названо десять найпотужніших смартфонів у світі: від флагманів до середнячків

Realme GT 6T — найпотужніший Android-смартфон середнього класу у світі / фото realme

Автори популярного мобільного бенчмарка AnTuTu оновили рейтинги найпродуктивніших Android-смартфонів на світовому ринку за підсумками червня 2024 року. Тут представлені лише ті девайси, які доступні на глобальному ринку.

У глобальному топі, як і в китайському, перше місце утримує смартфон Asus ROG Phone 8 на базі Snapdragon 8 Gen 3 і з активною системою охолодження. За ним ідуть Red Magic 9 Pro і iQOO 12 з тим же процесором.

Як видно, відразу сім із десяти пристроїв у цьому рейтингу працюють на чипсеті Snapdragon 8 Gen 3. Ще три оснащені MediaTek Dimensity 9300 (vivo X100 / vivo X100 Pro) і Dimensity 9300+ (iQOO Neo 9S Pro). Наразі це найкращі процесори на ринку – їхньої потужності вистачить для запуску будь-яких вимогливих ігор і важких завдань, а запасу продуктивності в кожного з них вистачить щонайменше на 5 років.

Відео дня

Названо десять найпотужніших смартфонів у світі: від флагманів до середнячків

Найпотужніші Android-флагмани у світі / Джерело: AnTuTu

Також AnTuTu назвав чемпіонів продуктивності глобального ринку серед Android-«середняків». Лідер топу – Realme GT 6T з чипом Snapdragon 7+ Gen 3, який за потужністю на рівні зі Snapdragon 8 Gen 2. За ним ідуть Redmi Note 12 Turbo і Poco F5.

Названо десять найпотужніших смартфонів у світі: від флагманів до середнячків

Найпотужніші середньобюджетні Android-смартфони у світі / Джерело: AnTuTu

Свіже опитування показало, якими смартфонами найбільше задоволені користувачі у 2024 рік. Примітно, що друге та третє місця посідають складні смартфони.

А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти обрали 6 найкращих компактів на ринку. Ці смартфони не тільки радують розмірами і характеристиками, а й не втратять свою актуальність у найближчі роки.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *