Названо найкращі компактні смартфони у 2024 році з невеликим екраном

ASUS Zenfone 10 однозначно найкращий компактний Android-телефон на ринку / фото ASUS

Більшість сучасних смартфонів оснащені великими дисплеями, які чудово підходять для перегляду відео та геймінгу, але заради цього часто доводиться жертвувати ергономікою. Далеко не всім користувачам подобаються «лопатофони», якими доводиться орудувати двома руками.

Спеціально для любителів компактних пристроїв портал Android Police підібрав 8 найкращих компактів на ринку, які не тільки тішать характеристиками, а й зручно сидять у руці.

  • Asus Zenfone 10 – найкращий загалом. Це ідеальний компактний смартфон завдяки поєднанню розміру (екран на 5.92 дюйма), продуктивності (чипсет Snapdragon 8 Gen 2) і ціни (близько 700 доларів).
  • Samsung Galaxy S24 – преміум-вибір. 6,1 дюйма в сучасних реаліях вважається дійсно маленькою діагоналлю. Також у цього девайса швидкий процесор, яскравий AMOLED-екран, а отримувати оновлення він буде аж сім років. S24 – найкраща інвестиція у флагманський клас, ніж будь-коли раніше, кажуть експерти.
  • Google Pixel 8a – топ за свої гроші. Компактний 6,1-дюймовий OLED-дисплей, сім років оновлень ОС і гнучкий інтерфейс гарантують користувацький досвід, який доставить флагманські відчуття за менші гроші.
  • Samsung Galaxy Z Flip 5 – маленький і великий одночасно. Складана «розкладачка» корейського бренду має пару недоліків, які роблять її високу ціну трохи тривожною; однак на ринку немає нічого подібного.
  • Відео дня

    Названо найкращі компактні смартфони у 2024 році з невеликим екраном

    Samsung Galaxy Z Flip 5 / Скріншот з ютубу MKBHD

  • Motorola Razr (2023) – бюджетний смартфон-розкладачка. Оскільки компактних флагманів ніхто більше не випускає, їхньою альтернативою стали «розкладачки». Таким девайсом можна комфортно керувати однією рукою: додатковий дисплей на 1,5 дюйма передбачений для повідомлень і сповіщень.
  • Google Pixel 7a – низька ціна, великі можливості. Бюджетник від Google пропонує продуктивність флагманського рівня за ціною, з якою не можуть конкурувати більшість телефонів. А 6,1-дюймовим дисплеєм комфортно користуватися однією рукою.
  • iPhone 15 Pro  – найкращий варіант від Apple. На подив, «прошки» мають досить зручні габарити. 6,1-дюймовий OLED-дисплей — один із найякісніших на ринку, а новітнього чипа Apple A17 вистачить на багато років роботи.
  • Названо найкращі компактні смартфони у 2024 році з невеликим екраном

    Motorola Razr (2023) / Скріншот з ютубу Tim Schofield

    Раніше в мережі публікувався рейтинг смартфонів із найкращою камерою у 2024 році. Очолив список не iPhone чи Samsung Galaxy, а новинка Xiaomi.

    А якщо ви з тих користувачів, для яких швидкість зарядки є одним із ключових факторів, то фахівці склали рейтинг смартфонів із найшвидшою зарядкою у 2024 році. Перші три місця посідають пристрої Realme, Xiaomi та iQOO.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *