Названо смартфон із найкращою камерою у 2024 році – це не iPhone чи Samsung Galaxy

Найдосконалішим камерофоном визнано топовий Xioami 14 Ultra / фото Xiaomi

Фотоможливості – один із головних чинників при виборі смартфона. Сьогодні навіть бюджетні пристрої здатні забезпечувати щонайменше прийнятну якість фото при хорошому освітленні. Редактори порталу CNET розповіли про вісім найкращих камерофонів, які можна купити в травні 2024 року.

Очолив список Xiaomi 14 Ultra. Гаджет може похвалитися потужною квадрокамерою на 50+50+50+50+50 Мп мегапікселів, включно з дюймовим головним сенсором, ширококутним об’єктивом, а також двома телевіками, які знімають із 3.2х і 5х оптичним зумом. Додатково до всього, за обробку знімків відповідає нова ШІ-система Xiaomi AISP.

Крім Xiaomi 14 Ultra, до списку найкращих камерофонів увійшли:

Відео дня

  • iPhone 15 Pro / Pro Max – найкращі айфони преміум-класу.

  • Pixel 8 Pro – найкращі камери, які Google може запропонувати.
  • Galaxy S24 Ultra – робить найкращі фотографії із зумом.
  • Pixel 8 – найкращий камерофон до 700 доларів.
  • Pixel 7а – найкращий камерофон до 500 доларів.
  • iPhone 15 – оптимальна камера для більшості.
  • iPhone 13 – найкраща бюджетна «айфонна» камера.
  • Усі ці смартфони оснащені чудовими камерами, що дають змогу робити якісні фото та відео. Однак модель Xiaomi 14 Ultra виділяється завдяки універсальному набору камер, широкій регульованій діафрагмі та оптиці, розробленій Leica.

    Щоб зробити камеру більш повноцінною, Xiaomi 14 Ultra отримав набір для фотозйомки, до якого входить футляр і ручка, що забезпечує фізичне управління камерою. Це дає змогу використовувати смартфон як звичайну камеру, що робить його використання суцільним задоволенням, підсумували експерти.

    Названо смартфон із найкращою камерою у 2024 році – це не iPhone чи Samsung Galaxy

    Xiaomi 14 Ultra / фото CNET

    Раніше в мережі публікувався повний список гаджетів, які отримають Android 15. Важливо розуміти вже зараз, чи отримає ваш смартфон нову прошивку, чи, можливо, настав час задуматися про апгрейд.

    А якщо ви з тих користувачів, для яких швидкість заряджання смартфона є одним із його головних аспектів, то фахівці склали рейтинг смартфонів із найшвидшою зарядкою у 2024 році. Перші три місця посідають пристрої Realme, Xiaomi та iQOO.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *