«Не впоралися з емоціями»: у ТЦК на Львівщині пояснили, чому гналися за велосипедистом

У Львівському обласному ТЦК та СП надали пояснення щодо поширеного в соцмережах відео, на якому військові переслідують велосипедиста.

Про це ТЦК повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Щодо відео, оприлюдненого в соціальних мережах, повідомляємо: на прохання військовослужбовців РТЦК пред'явити документи громадянин почав викрикувати нецензурну лексику, ображати військовослужбовців, поводитися зухвало і агресивно. Далі громадянин почав втікати на велосипеді", — йдеться у дописі.

Наголошується, що військовослужбовці з групи оповіщення є учасниками бойових дій, на службу в районний ТЦК переведені з бойових частин. "Не впоравшись з емоціями, вирішили переслідувати втікача. Відтак наздогнали й намагалися перегородити йому шлях. Однак тому вдалося втекти", — заявили у ТЦК.

У центрі нагадали, що всі громадяни призовного віку повинні носити із собою військово-облікові документи й пред'являти їх на прохання поліції чи військовослужбовців ТЦК.

Раніше в місцевих пабліках поширили відео, на якому автомобіль з військовими наздоганяє велосипедиста. Урешті-решт автівка потрапила у ДТП, а чоловік утік.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівцях стався конфлікт між 43-річним киянином та військовим ТЦК.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *