Очільник МЗС Польщі Сікорсьский обурився, що у Варшаві його стриже український перукар

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський / Фото: Associated Press

Польський міністр зазначив, що в його країні працездатним біженцям хоча б не виплачують соціальну допомогу, як це роблять в країнах Західної Європи.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає неправильним, що молодий українець обслуговує його в перукарні у Варшаві замість того, щоб захищати свою країну.

Про це він сказав в інтерв’ю “Європейській правді”.

“Я ходжу у Варшаві до перукарні, і мене стриже український перукар молодого віку. Я питаю: а що ти тут робиш? Хіба ти не маєш захищати свою країну?” — розповів польський міністр.

При цьому очільник польського зовнішньополітичного відомства наголосив, що в його країні таким працездатним біженцям хоча б не виплачують соціальну допомогу, тож вони повинні працювати, щоб заробляти гроші на прожиття .

“У західній Європі уряди більш щедрі. Але у мене є питання: чи нормально створювати фінансові стимули, щоб люди жили там, а не тут?” — задав риторичне запитання Сікорський.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікровський уже заявляв, що країни Євросоюзу знижують мобілізаційний потенціал України, виплачуючи допомогу біженцям.

Волинська трагедія: тема, яка досі загрожує дружнім відносинах із Польщею


Очільник МЗС Польщі Сікорсьский обурився, що у Варшаві його стриже український перукар


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *