Окупанти відзвітували про нові «націоналізації» в Криму: серед них нерухомість Яценюка і Джамали

російські окупанти у криму, ілюстративне фото: тасс

Окупанти в Криму повідомили про нові крадіжки нерухомості українців, серед яких активи експрем’єра Арсенія Яценюка і переможниці «Євробачення» 2016 року співачки Сусани Джамаладінової, а також активи «Київміськбуду».

Деталі: За словами росіян, до числа активів Яценюка, які націоналізували в Криму, потрапили навчальний корпус, гараж і велика земельна ділянка в Ялті, розповів РІА Новини Константинов.

Крім того, під націоналізацію потрапила власність Джамали — за словами окупантів, вкрадено рухоме і нерухоме майно, а також 2 земельні ділянки в Алушті.

Також у селищі Лівадія на південному березі Криму «націоналізовано» квартиру сім’ї політика Віталія Хомутинніка, колишнього члена «Партії регіонів» і співголови групи «Відродження».

Також вкрадено майно сім’ї екснародної депутатки України Лідії Котеляк («Батьківщина»), Центр дельфінотерапії в Алушті (бенефіціар — депутат Броварської районної ради Київської області), активи холдингової компанії «Київміськбуд», парк-готель «Порто Маре» (засновник громадянин України Вадим Вайспапір).

Власністю окупантів також стало майно приватної компанії «Ялтинська кіностудія», готель «Брістоль» у Ялті, «Платинум банк».

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *