Олімпіада-2024. День 2. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ

У другий змагальний день українці боротимуться за медаль у трьох дисциплінах.

Український дзюдоїст Богдан Ядов під час змагань.

13:42. Знову повз фінал!.. Сергій Куліш не зміг пробитися до фінального частини змагань зі стрільби з 10 метрів з пневматичної гвинтівки. До фіналу пройшло 8 кращих стрільців, а українець посів 27 місце.

13:35. Знову залишаємося за бортом фіналу! Український плавець Олександр Желтяков не зміг кваліфікуватися до основних змагань за підсумками запливів на 100 метрів на спині. Він став 24-м, а до фіналу вийшло 16 плавців.

13:31. Богдан Ядов поступився Йондонперенлею Басхуу в 1/8 фіналу та завершив виступи на Олімпіаді-2024.

13.26. Ядов виходить на татамі! Тримаємо кулачки за українця.

12:50. Українець Богдан Ядов в 1/8 фіналу зустрінеться з Йондонперенлеєм Басхуу з Монголії. Суперник українця є дворазовим бронзовим призером Чемпіонатів світу, тому недооцінювати його точно не варто!

12:45. Вода в річці Сена все ж брудна. На Олімпіаді скасували тренування з тріатлону через стан води. У Франції кажуть, що причина забруднень – дводенна злива. Закликаємо мера Парижа Анн Ідальго не купатися в Сені, бо можуть бути проблеми.

12:40. Згодом свій виступ розпочне українська спортсменка з настільного тенісу. В 1/32 фіналу Маргарита Песоцька змагатиметься проти представниці Тайланду Ораван Парананг.

12:33. Повертаємося до спортивної гімнастики! Єдина українська атлетка у цьому виді спорту Анна Лащевська закінчила виступи у кваліфікації, набравши 50.298 очок за підсумками 4 снарядів. Зараз вона йде 7-ю (до фіналу кваліфікують 24 найкращих). Змагання зі спортивної гімнастики серед жінок триватиме фактично весь день.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олімпійська команда України | Olympic team Ukraine | НОК України (@olympic_team_ukraine)

12:29. Тим часом китайський стрілець Сє Юй став олімпійським чемпіоном у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів серед чоловіків. Друге і третє місце посіли італійці  Федеріко Мальдіні й Паоло Монна відповідно.

12:25. На вогневий рубіж вийшов український стрілець Сергій Куліш. Він випробувує свої сили у стрільбі з пневматичної гвинтівки з 10 метрів. Влучності тобі, Сергію. 

12:20. Браво, Богдане! Український дзюдоїст Богдан Ядов здолав Айбека Уулу з Киргизстану в 1/16 фіналу Олімпійських ігор!

12:00. За декілька хвилин український дзюдоїст Богдан Ядов (66 кг) вийде на татамі Олімпійських ігор.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олімпійська команда України | Olympic team Ukraine | НОК України (@olympic_team_ukraine)

Вітаємо, друзі! Сьогодні на Олімпійських іграх-2024 у Парижі відбудуться змагання у 25 видах спорту. У 8 з них розіграють 13 комплектів нагород.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *