Олімпіада-2024. День 7. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 2 серпня, на Олімпійських іграх стартують українські легкоатлети.

Українка Ярослава Магучіх під час виступу на змаганнях зі стрибків у висоту.

11:51. Ірина Геращенко спокійно взяла 1.88! Йдемо далі!

11:49. До слова, Ярослава Магучіх стартує у кваліфікації з 1.92 – це на 9 сантиметрів вище за першу кваліфікаційну висоту!:) 

11:48. Прекрасна робота, Михайле! Українець Кохан метнув молот на понад 77 метрів та пройшов до фіналу, подолавши кваліфікаційний норматив! Молодчинка!

11:40. Юлія Левченко з третьої спроби не змогла подолати кваліфікаційну висоту й завершила виступи на Іграх… Неочікувано й сумно!

11:38. Юлія Левченко вдруге не змогла подолати планку на висоті 1.83… Ірина Геращенко водночас впевнено подолала першу висоту.

11:35. Дива не сталося. Христина Гоман поступилася на старті змагань з дзюдо (78+ кг). В 1/16 фіналу вона програла представниці Нідерландів Маріті Кемпс.

11:15. У Парижі розпочалася кваліфікація зі стрибків у висоту. Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Ірина Геращенко уже стартують. Паралельно з ними у метанні молоту виступатиме Михайло Кохан.

11:10. Останній шанс для українського дзюдо! За 20 хвилин свій бій в 1/16 фіналу розпочне українка Христина Гоман. Вона змагатиметься проти Маріт Кемпс із Нідерландів. 

11:05. Легенда українського спорту Олена Костевич змагається у кваліфікації зі стрільби з дрібнокаліберного пістолета з 25 метрів. Зараз вона перебуває на проміжному 11-му місці.

Вітаємо, друзі! Сьогодні український боксер Олександр Хижняк проведе бій у чвертьфіналі Олімпіади. Крім того, у кваліфікаційному етапі виступлять українські легкоатлети, зокрема Ярослава Магучіх, Марина Бех-Романчук, Михайло Кохан й інші.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *