Опубліковано рейтинг найкращих Android-смартфонів з точки зору «ціна-потужність»

Nubia Z60 Ultra назвали найбаланованішим флагманом на ринку / фото Nubia

Розробники найвідомішого мобільного бенчмарка AnTuTu представили свіжі рейтинги найвигідніших Android-смартфонів. Сервіс проаналізував моделі різних цінових категорій – саме вони пропонують найкраще співвідношення ціни та продуктивності у 2024 році.

У рейтингу за травень відбулися деякі помітні зміни. Наприклад, OnePlus 12 більше не «найоптимальніший» флагман, а деякі пристрої на Snapdragon 8 Gen 3 стали дешевшати і фактично знецінилися до субфлагманів.

  • Найкращі серед найдоступніших. У сегменті до 290 доларів Redmi K70E все ще пропонує найкраще співвідношення ціни та продуктивності. Це збалансований бюджетник із потужною «начинкою» і 120-герцовим OLED-екраном. За ним розташувалися Realme GT Neo6 SE і iQOO Z9 Turbo.
  • Найкращі «середнячки». iQOO Neo9S Pro лідирує серед смартфонів у діапазоні $280-420. Основна причина – чип Dimensity 9300 Plus, який навіть потужніший за Snapdragon 8 Gen 3. Друге і третє місця посіли OnePlus Ace 3 і iQOO Neo8 Pro.
  • Найкращі субфлагмани. У категорії від 420 до 560 доларів рекомендують звернути увагу на Realme GT5 Pro. Наразі це найдоступніший пристрій з актуальним Snapdragon 8 Gen 3. На другому і третьому місцях – iQOO 12 і Vivo X100s.
  • Найкращий із дорогих телефонів. У категорії 550 доларів і вище довгий час лідирував OnePlus 12, але зараз він перемістився на другу позицію, поступившись Nubia Z60 Ultra. На третє місце вийшов новачок – Honor Magic 6.
  • Відео дня

    Опубліковано рейтинг найкращих Android-смартфонів з точки зору "ціна-потужність"

    Категорія до 280 доларів /  © AnTuTu

    Опубліковано рейтинг найкращих Android-смартфонів з точки зору "ціна-потужність"

    Категорія до 420 доларів /  © AnTuTu

    Опубліковано рейтинг найкращих Android-смартфонів з точки зору "ціна-потужність"

    Категорія до 560 доларів /  © AnTuTu

    Опубліковано рейтинг найкращих Android-смартфонів з точки зору "ціна-потужність"

    Категорія від 560 доларів /  © AnTuTu

    Якщо ви в пошуках смартфона, який не застаріє і через п’ять років, фахівці AnTuTu раніше публікували рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв. Перші три місця посідають китайські флагмани Vivo, Oppo і Nubia.

    А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти обрали 8 найкращих компактів на ринку. Ці смартфони не тільки радують характеристиками, а й зручно сидять у руці.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *