«Партизан» — «Динамо»: сьогодні відбудеться матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

Гра розпочнеться  о 21:00 за київським часом. 

Динамо — Партизан (перший матч)

Сьогодні відбудеться матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів сезону 2024/25  між сербським «Партизаном» з Белграда та київським «Динамо».

Гра пройде на стадіоні «Партизан» у столиці Сербії і розпочнеться  о 21:00 за київським часом. 

Головний арбітр — Маріан Барбу, його асистентами будуть Міхай Маріка та Імре Ласло Буксі, а резервним рефері – Себастіан Колтеску.

Орієнтовні склади

  • «Партизан»: А. Йованович — де Медіна, Маркович, Муякич, Антич — Арріага, Го, Захід — Ксандер, Сальданья, Калулу
  • «Динамо»: Бущан — Караваєв, Дячук, Попов, Дубінчак — Піхальонок, Бражко, Шапаренко — Волошин, Ванат, Кабаєв

Переможець пари зустрінеться у 3-му кваліфікаційному раунді з шотландським «Рейнджерс». Для потрапляння до групового раунду клубам також необхідно подолати стадію плей-офф. 

Аналітики Favbet проаналізували шанси обох команд на успіх та визначилися з фаворитом На думку букмекерів – це київське «Динамо» — коефіцієнт 1.87. На перемогу «Партизану» пропонується коефіцієнт 4.15, на нічию — 3.95.

Зважаючи на погром, який влаштували кияни «Партизану» у першому матчі, (6:2) ставки на прохід команд до наступного раунду Ліги чемпіонів (за результатами двох матчів) не приймаються взагалі.  

У першому матчі другого кваліфікаційного раунду ЛЧ «Динамо» впевнено перемогло «Партизан» з рахунком 6:2 на формально домашньому полі – гра проходила у польському місті Люблін. Перед матчем «Динамо» скасувало всі двосторонні заходи з белградським ФК через їхню участь у змаганнях на території Росії.

Також київський клуб ухвалив рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах. 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *