Перенесення фото з Android-смартфона на iPhone сильно спростили: що за спосіб

Як перенести фото з Android-смартфона на iPhone: з’явився новий простий спосіб / Скриншот

Компанії Apple і Google спростили перенесення фото і відео між платформами. Даний метод буде в першу чергу корисний тим, хто планує перебігти з Android на iPhone.

Як пише MacRumors, новий інструмент дає змогу зробити копію медіатеки «Google Фото» для iCloud офіційно і без сторонніх застосунків. Фактично, сервіс просто робить бекап фото- і відеоархіву, після чого розгортає його в хмарі iCloud.

Як перенести фото з Гугл фото в iCloud

  1. Відкрити «Google Архіватор» зі смартфона або ПК.
  2. Вибрати потрібні альбоми та натиснути «Продовжити»;
  3. Вказати «Apple — iCloud Photos» як сервіс, куди буде виконано перенесення даних.
  4. Увійти у свій Apple ID.
  5. Дати дозвіл на перенесення даних.

Зазначається, що процес перенесення може зайняти від пари годин до кількох діб, залежно від обсягу імпортованих даних. При цьому всі фото і відео після виконання операції будуть як і раніше доступні в «Google Фото», якщо їх не видаляти.

Відео дня

Ще один важливий момент: перенесення підтримується тільки для особистих облікових записів Google. Неможливо використовувати облікові записи шкіл і організацій, акаунти з увімкненим розширеним захистом, а також облікові записи неповнолітніх для передачі файлів.

Раніше Google оголосила, що їхні нові флагманські смартфони цього року вийдуть на два місяці раніше, ніж усі минулі роки – у середині серпня замість жовтня. Тобто, Pixel 9 з «айфонівським» дизайном вийдуть раніше за нове покоління iPhone.

А вже у вересні пройде масштабна презентація від Apple. Чекаємо на iPhone 16, про які практично все відомо, ювілейні Apple Watch X та ще дешевші Apple Watch SE.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *