Під час російського обстрілу «Епіцентру» в Харкові дивом вижило подружжя пенсіонерів

Фото До поліції звернулося подружжя харків’ян, які під час російської атаки на «Епіцентр» перебували у гіпермаркеті і дивом вижили.

Про це повідомляє в Телеграмі поліція Харківської області, передає Укрінформ.

«До штабу поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час удару по гіпермаркету. В результаті ворожого обстрілу жінка отримала незначні ушкодження. Чоловік не постраждав», — йдеться у повідомлені.

Під час російського обстрілу «Епіцентру» в Харкові дивом вижило подружжя пенсіонерів

Правоохоронці зазначають, що дізнавшись про те, що поліція продовжує встановлювати відвідувачів і працівників гіпермаркету, які імовірно могли бути у закладі під час російського авіаудару 25 травня, до них звернулася подружня пара. Вони розповіли, що того дня близько 16:00 вони були в магазині у відділі «Сад, город». У момент вибуху подружжя нічого не почуло, весь товар залишився на своїх місцях, але звідусіль на них посипалося скло. Охоронець, який був з ними у відділі, відкрив двері на вулицю, і подружжя змогло швидко вийти з торговельного приміщення. 67-річний чоловік залишився неушкодженим, а у його 66-річної дружини – порізи на щоці та ногах. До лікарні звертатися не стали. Вважають, що в цій ситуації – це щастя, що залишилися живими.

«До штабу поліції прийшли спеціально, повідомити, щоб їх не шукали. Вони живі та здорові», — додають правоохоронці.

Як повідомляв Укрінформ, кількість загиблих унаслідок російського удару 25 травня керованими авіабомбами по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові зросла до 18.

Серед загиблих — 12-річна дівчинка та 17-річний хлопець. Тіла загиблих продовжують шукати.

За інформацією поліції, двох жертв ідентифікували на місці, ще 12 — за ДНК.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *