План перемоги розкриють українцям частково, — Єрмак

Андрій Єрмак пояснив, чому українцям розкриють не всі пункти плану перемоги / колаж з фото УНІАН

План перемоги України, який президент України Володимир Зеленський на минулому тижні представив президенту США Джо Байдену, розкриють українцям, але частково.

Про це керівник Офісу президента Андрій Єрмак сказав в ефірі інформаційного марафону. «Це план президента (Зеленського), і безумовно, як він пообіцяв, після презентації президентова Сполучених Штатів і партнерам, я думаю, що план буде презентований українцям. Але можу вам сказати, що є частини — такі дуже чутливі, вони є закритими», — повідомив Єрмак.

Він зауважив, що все те, що стає публічним, чують не лише в Україні, але ще й це чує ворог:

Відео дня

«Деякі деталі цього плану є закритими. Але, ви знаєте, реалізацію цього плану важливо побачити на ворожій території і побачити в результатах, перемогах наших військових, наших Збройних сил».

Він зауважив, що українці зрозуміють потребу не розкриття деяких частин плану перемоги.

Важливі новини України — що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, на минулому тижні Володимир Зеленський під час візиту до США представив план перемоги кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс відповідно, чинному президенту Джо Байдену, членам Палати представників і членам Сенату, а також лідерам інших країн, які відвідували Генеральну асамблею ООН у Нью-Йорку.

Президент України пояснив американським лідерам кожен пункт плану перемоги. Тепер очікується робота, «щоб наповнити кожен крок, кожне наше рішення». Графік плану перемоги розрахований на схвалення швидких рішень союзниками України у жовтні-грудні.

12 жовтня Байден проведе зустріч Контактної групи з питань оборони України в Німеччині на рівні лідерів (формат «Рамштайн»). Очікується, що на цій зустрічі розглядатиметься план перемоги України.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *