Поліція Харківщини встановила особи всіх жертв російського обстрілу 31 травня

Поліція Харківської області встановила особи всіх жертв російського обстрілу житлового масиву Харкова у ніч на 31 травня. Загинули 8 мешканців будинку та охоронець приватного підприємства.

Про це у Телеграмі повідомляє поліція Харківської області, передає Укрінформ.

"Пошукові роботи на місці ракетного удару по Новобаварському району завершені: поліція встановила особи всіх жертв ️Загинули дев’ятеро людей, серед яких четверо чоловіків та п’ятеро жінок. Ще 26 громадян отримали травми", — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що усі тіла жертв знайдені. Вдалося встановити, що загинули восьмеро мешканців будинку та охоронець приватного підприємства.

Крім того, різні травми отримали 26 мирних мешканців, у тому числі 11-річний хлопчик та 12-річна дівчинка. Також серед постраждалих є патрульна поліцейська і співробітник швидкої допомоги.

В результаті ворожих обстрілів тієї ночі пошкоджено понад 26 багатоповерхових будинків, нежитлові будівлі, карета швидкої допомоги та автомобілі мешканців.

Як повідомлялося, вночі 31 травня війська РФ вдарили по Харкову п'ятьма ракетами. Одна з них влучила у п’ятиповерхівку. Також зруйнована триповерхова будівля, де розташовувалися магазини. Є влучання на території приватного підприємства.

Раніше у прокуратурі області повідомляли, що кількість жертв ворожого обстрілу Харкова зросла до дев'яти.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *