Послання з минулого: Зеленський розповів, що порадив би сам собі

Зеленський заявив, що цінності в нього незмінні, війна на це не вплинула / фото скріншот

Президент України Володимир Зеленський розповів, що порадив би собі теперішньому той Зеленський, який балотувався у президенти у 2019 році, і навпаки.

Про це він сказав під час зустрічі зі студентами чернівецьких університетів, відповідаючи на запитання українців. Зеленський підкреслив, що цінності в нього незмінні. 

«По-перше, поважати час. По-друге… В принципі, цінності у мене незмінні. І я не думаю, що війна в цьому сенсі мене якось змінила», — зазначив Зеленський.

Він додав, що ще більше став любити Україну.

«Раніше, коли я об’їздив увесь світ, до цієї роботи, я завжди з усіма сперечався, казав: «Повірте, в Україні краще». З ким би я не спілкувався. А тепер я вже не говорю «повірте». Я знаю, що це так. І тепер всі лідери світу, бачачи, як ми боремося, знають, що це така велика країна», — сказав президент.

Зеленський розповів про життя дітей та родини

Раніше Зеленський відверто розповів про життя своїх дітей під час війни. За його словами, 11-річний син Кирило часто запитує про те, коли закінчиться війна. В інтерв’ю Bild президент поділився подробицями особистого спілкування з дітьми. Він зауважив, що щоразу під час розмови з сином йому складно. Причиною цьому є те, що він не може пообіцяти швидкого завершення війни чи припинення постійних обстрілів українських міст.

Зеленський також розповів, що під час повномасштабного вторгнення його діти перебувають в Україні. Вони не виїжджали за кордон, як і більшість українців, попри постійні обстріли росіян.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *