Представлено фінальний дизайн iPhone 16 з вертикальними камерами (фото)

iPhone 16 у новому дизайні з овальною камерою засвітився в мережі / фото MacRumors

Apple готує масштабний апгрейд своїх смартфонів, зокрема і в частині дизайну. Якщо моделі iPhone 16 Pro і 16 Pro Max отримають косметичні зміни, пов’язані зі збільшеними габаритами, то дизайн молодших моделей буде відсилати до вигляду iPhone 11.

У мережі засвітився знімок із чорною «болванкою» базового смартфона. На знімку показано не справжній Айфон, а макет, який, утім, наочно викриває все найважливіше.

Схоже, Apple повертається до вертикального розташування камери на задній панелі. За словами джерела, цей апгрейд дасть змогу молодшим iPhone 16 записувати просторові відео для шолома Apple Vision Pro. Оскільки iPhone 2023 року мають діагональне розташування модулів камери, вони не здатні знімати такі відео.

Відео дня

Представлено фінальний дизайн iPhone 16 з вертикальними камерами (фото)

Чорний iPhone 16 засвітився в мережі / фото GSMArena

Варто зазначити, що такий блок камер буде тільки у молодших iPhone 16. Pro-моделі збережуть квадратний блок камер, але розміри екранів виростуть до 6,3 і 6,9 дюйма відповідно. Таким чином, у випадку з «Про Макс» ми отримаємо практично міні-планшет.

Представлено фінальний дизайн iPhone 16 з вертикальними камерами (фото)

Макети всіх чотирьох моделей iPhone 16 / Джерело: Ice Universe

Уже підтверджено, що презентація нових смартфонів відбудеться у вересні, а на початку червня Apple представить iOS 18, яку називають чи не найбільшим апдейтом в історії. З чуток, компанія досягла домовленості з OpenAI щодо впровадження ChatGPT в iPhone.

Раніше в мережу «злили» всі новинки Apple до 2028 року: серед них – абсолютно новий iPhone. Судячи з усього, компанія так і не відмовилася від ідеї випуску гнучкого телефону, але його ми побачимо не раніше ніж через 2 роки.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *