Президент ознайомився з реалізацією ветеранської політики на Дніпропетровщині

Фото, відео Президент України Володимир Зеленський зустрівся з ветеранами російсько-української війни та ознайомився з впровадженням ветеранської політики у Дніпропетровській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Президента.

Главі держави розповіли про проєкт обласної військової адміністрації Титани.UA, створений, щоб підтримати ветеранів на шляху відновлення після поранень та реалізації себе в цивільному житті.

Відео: Офіс Президента

Проєкт ініціювали воїни, які зазнали важких поранень та відновилися після них. Їхні представники супроводжуватимуть ветеранів у кожній громаді області.

Президент ознайомився з реалізацією ветеранської політики на Дніпропетровщині

“Головне ваше надбання – що всі хлопці разом. І є такий магніт”, – наголосив Зеленський.

Глава держави та начальник обладміністрації Сергій Лисак обговорили з ветеранами найактуальніші для них питання, зокрема щодо протезування, реабілітації та роботи.

Президент ознайомився з реалізацією ветеранської політики на Дніпропетровщині

Президент України зазначив, що ветерани мають бути в пріоритеті у питанні працевлаштування на оборонних підприємствах, і доручив відповідним заступникам керівника Офісу Президента опрацювати це з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості та Міністерством оборони.

Він також підтримав позицію, що ветерани мають бути максимально залучені до розробки та ухвалення важливих державних рішень.

Крім проєкту Титани.UA, Дніпровська область першою в країні почала реалізовувати послугу “Я – ветеран”.

У всіх відділеннях ЦНАП надають понад 500 сервісів для ветеранів, членів їхніх сімей та членів родин загиблих захисників і захисниць.

Також в області створили путівник ветерана “Піксель”, де міститься вся необхідна інформація щодо реабілітації, протезування, навчання, роботи, бізнесу, спорту та відпочинку.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство у справах ветеранів запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів.

Фото: ОП

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *