Прикордонники затримали ухилянта на акваскутері

Фото Прикордонники Ізмаїльського загону під час патрулювання державного кордону на річці Дунай виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Кмітливого «плавця» охоронці кордону помітили за 100 метрів від лінії кордону. Чоловік плив під водою, але змушений був підійматися на поверхню, щоб дихати. Використовуючи скутер, він сподівався швидше подолати водний маршрут. Однак не склалося, як бажалося – пильні прикордонники його помітили і затримали», — йдеться в повідомленні.

Прикордонники затримали ухилянта на акваскутері

Як зазначається, це вже друга спроба чоловіка втекти за кордон. У 2022 році він намагався потрапити до Молдови суходолом.

Прикордонники затримали ухилянта на акваскутері

У ДПСУ наголосили, що такі дії не тільки незаконні, а й можуть бути вкрай небезпечними, адже швидка течія та велика глибина загрожує здоров’ю та життю людини.

Прикордонники затримали ухилянта на акваскутері

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня прикордонники затримали 15 жителів Хмельницької, Івано-Франківської, Донецької, Одеської, Рівненської, Дніпропетровської, Львівської, Київської та Харківської областей, які намагались незаконно дістатись Румунії.

Фото: dpsu.gov.ua

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *