Приватний літак Трампа не долетів до місця призначення: що сталося

Приватний літак Дональда Трампа здійснив аварійну посадку / Фото: ТСН

Аварійна посадка пройшла успішно.

Приватний літака кандидата у президенти США Дональда Трампа вимушений був здійснити аварійну посадку через технічну несправність на пів дорозі до місця призначення.  

Про це повідомила кореспондентка ТСН Катерина Федорченко.

Літак приземлився в американському штаті Монтана за півтори сотні миль (близько 240 км) від того місця, куди направлявся політик.

Посадка пройшла успішно і Дональд Трамп спокійно залишив свій повітряний транспорт. Згодом він скористався приватним літаком, щоб вирушити далі. 

Подробиць про цю аварійну посадку небагато, кажуть лише про механічну проблему, яка не пов’язана з питаннями безпеки.

Як повідомляє CBS News, своїм літаком Дональд Трамп направлявся до міста Бозмена, штат Монтана, де у нього був запланований передвиборчий мітинг. Але літаку довелося приземливтися в Біллінгсі.

У заяві Міжнародного аеропорту Біллінгс-Логан, яку цитує американське видання, повідомили, що літак Трампа «приземлився без інцидентів», після чого Трамп вилетів до Бозмена на іншому приватному літаку.

Детальнішої інформації щодо несправності літака Трампа не було.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео «Трамп на літаку пішов на аварійну посадку та вляпався в новий скандал!»

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти США Дональд Трамп отримав поранення вуха внаслідок стрілянини у штаті Пенсильванія під час виступу перед виборцями. Після цього чинний господар Білого дому Джо Байден дав розпорядження Секретній службі щодо посилення безпеки Трампа.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *