Про теракт у Москві заздалегідь попереджали не тільки західні дипломати: ексклюзив ТСН

Стрілянина в ТЦ під Москвою

Росію попереджали про можливу стрілянину.

Про масштабний теракт у підмосковському «Крокус Сіті«, внаслідок якого загинули 80 людей, попередив напередодні представник Комітету Інгуської незалежності Магомед Торієв.

Про це він розповів в інтерв'ю ТСН журналістці Оксані Радіоновій.

Він наголосив, що Росія — це держава-народоїд і вона живе тим, що їсть народи.

«Зараз у нас є інформація, що Росія готує серію терактів. Постраждають іноземні громадяни, щоб потім звинуватити нас, інгушів, у цьому. Щоб потім на підставі цих терактів добиватися від Євросоюзу, світу, визнання нас терористами«, — розповів він.

Нагадаємо, раніше посольство Сполучених Штатів у РФ повідомили про можливі теракти у Москві.

Що відомо про теракт у «Крокус Сіті»

У залі «Крокус Сіті Холл» у Підмосков'ї сталася стрілянина під час концерту гурту «Пікнік». У будівлі також пролунав вибух, після цього почалася пожежа. Наразі відомо про понад 80 загиблих і понад 100 поранених.

Головне управління розвідки при Міністерстві оборони Україні заявило, що теракт у підмосковному Красногорську — це спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою Путіна.

Тим часом заступник очільника Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив ще, якщо буде встановлено причетність Києва і його «натхненників», то усі мають бути «знайдені та безжально знищені, як терористи».

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *