Протидіяти пропаганді РФ у прикордонних громадах допоможуть українські розробки — Зеленський

Президент Володимир Зеленський під час селекторної наради обговорив проблеми доступу людей в прикордонних громадах до українського телевізійного сигналу та блокування російської пропаганди. Протидіяти пропаганді допоможуть українські технічні розробки.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив під час традиційного вечірнього відеозвернення.

«Ми обговорили ситуацію в прикордонних громадах, зокрема інформаційну, те, що стосується доступу людей до українського телевізійного сигналу та блокування російської пропаганди. З цим теж мають допомогти наші власні, українські, технічні розробки. Варто пам’ятати, що за російською пропагандою всюди слідує щонайменше дестабілізація і щонайгірше – спроба окупації. На всіх рівнях ми й партнери разом маємо протидіяти. І я дякую кожному у світі – усім лідерам, усім громадським діячам, усім політикам, хто сприймає справді серйозно потребу захисту людей від дезінформації та всіх інших російських дестабілізаційних впливів», — наголосив Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Чернігівській області Ірина Сенченко повідомила, що після минулорічних робіт із покриття прикордоння Чернігівської області державною цифровою багатоканальною мережею MX-7 телевізійний сигнал в регіоні значно покращився.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *