Провальні дебати з Трампом: у Байдена відповіли, чи зійде він з передвиборчих перегонів

Президент США Джо Байден зазнав різкої критики після дебатів з Трампом, але має намір продовжити передвиборчу боротьбу / Фото: Associated Press

Розмови про зняття кандидатури Байдена з виборів тільки відриватиме його команду від боротьби з конкурентом.

Байден «не виходить» із боротьби за пост президента США на виборах 2024 року, заявив представник передвиборчого штабу демократів після провальних дебатів з Дональдом Трампом, які відбулися у четвер, 27 червня. Але «невпевнений» виступ кандидата від демократів Джо Байдена, викликав сумніви у деяких членів партії і розмови про можливу необхідність його заміни.

Про це пише The Hill. 

«Звісно, він не зійде з перегонів», – заявив представник передвиборчого штабу Байдена Сет Шустер.

Сам президент під час зупинки у закусочній Waffle House після дебатів відкинув розмови про те, чи слід йому піти.

«Ні. Важко сперечатися з брехуном. The New York Times зазначила, що він збрехав 26 разів», – сказав він про свого суперника, колишнього президента і кандидата від республіканців Дональда Трампа.

Виступ Байдена на дебатах із Трампом у четвер увечері зазнав різкої критики з боку демократів. Деякі з них зазначили, що голос президента часто був хрипким, що Білий дім пізніше списав на застуду, і часом він втрачав хід думок або відчував труднощі з ясним висловленням думок.

«Ця балаканина дуже відволікає, і вона дуже поглинатиме кампанію. Чи варто його замінити? Вони відповідатимуть на це запитання, замість того, щоб боротися з Трампом», – заявила колишній прессекретар Байдена Джен Псакі.

Нагадаємо, кандидати у президенти США сколихнули світ гучними заявами. Трампа назвали переможцем дебатів 67% глядачів, Байдена — 33%.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *