Путін нічого не контролює – глава оборонного комітету Бундестагу про події під Курськом

Маркус Фабер. фото: Bundestag / picture alliance

На думку глави комітету з оборони Бундестагу Маркус Фабер вважає, що український наступ у Курській області РФ відбувається краще, ніж очікувалось, і це є приводом говорити про збільшення кількості німецьких танків Leopard 2 для Сил оборони.

Пряма мова: «Український наступ на окупаційні війська під Курськом іде краще, ніж очікувалось. Це змушує агресора відводити значну кількість військ з фронту на сході. Це послаблює напруженість там».

Деталі: Фабер додав, що це є приводом говорити про надання більшої кількості німецьких танків Leopard 2 для українських оборонців.

Крім того, німецький посадовець вважає, що прогрес українців у Курській області демонструє російському населенню, що «їхній диктатор нічого не контролює», а військове керівництво «перевантажене» цим.

Пряма мова: «Хороша основа для мирних переговорів з наступником Путіна. І для переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом».

Що передувало: Фабер заявив, що не вважає проблемою ймовірне використання німецької зброї у боях на території Курської області Росії.

Крім того, Фабер вважає наступ українських сил у Курській області Росії легітимним і таким, що може схилити Кремль до припинення війни проти України.

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *