Путін пригрозив створенням «санітарної зони» в Україні

Володимир Путін / Фото: Associated Press

Диктатор не збирається зупинятися.

Президент Росії Володимир Путін під час виступу у своєму виборчому штабі заявив, що продовжить війну і створить на територіях України так звану «санітарну зону». 

Про це пише інформагентство «РИА Новости».

Диктатор також акцентував увагу на тому, що Росія «змушена буде в якийсь момент», коли вважатиме за необхідне, створити «санітарну зону».

«Створити санітарну зону на сьогоднішніх територіях України, підпорядкованих київському режиму, зону безпеки, яку буде складно подолати засобам ураження, насамперед іноземного виробництва», — cказав він.

Він підкреслив, що не припинить «зміцнювати збройні сили РФ і обороноздатність країни», щоб досягти цілей «спеціальної воєнної операції».

«Ми змушені в прямому сенсі слова зі зброєю в руках захищати інтереси наших громадян», — додав він, маючи на увазі напад на Україну.

Нагадаємо, перший же день так званих президентських виборів у Росії супроводжувався масовими акціями протесту, під час яких люди в різних містах РФ кидали “коктейлі Молотова” на виборчих дільницях, підпалювали урни для голосування або заливали бюлетені зеленкою та чорнилами. 

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *