Путін «зараз слабкий» і є історична можливість перемогти його, — екс-співробітник ЦРУ

Путін не має наміру закінчувати свою війну проти України / скріншот

Колишній офіцер ЦРУ Джон Сайфер закликав країни Заходу надати Україні велику військову підтримку, заявивши, що Путін «зараз слабкий».

«Заради всього святого. У нас є історична можливість перемогти ворога, який уже багато років воює з нами. Путін руйнує все, що для нас важливо. Він зараз слабкий. Перестаньте бути такими боязкими і дійте як наддержава», — закликав Сайфер республіканців, які ніяк не дають схвалити допомогу Україні.

Сайфер додав: «Дайте Україні те, що їй потрібно для перемоги!»

Зеленський про допомогу західних партнерів

Український президент Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю CBS News, що Україні потрібна «допомога зараз», попередивши про російський наступ, що насувається, і про можливість переходу конфлікту на територію НАТО, якщо Путіна не зупинити. Україні потрібно більше артилерії та американських систем протиракетної оборони «Патріот», сказав він.

«Десятки мільярдів залишаються у США», — сказав Зеленський. «Скажімо чесно, гроші, які виділяються Конгресом, адміністрацією, у більшості випадків… залишаються в США. Ці боєприпаси до нас ідуть, але виробництво відбувається там, і гроші залишаються в США, і податки залишаються в США», — сказав Зеленський.

«Так, до нас приходить величезна підтримка, але вона нам потрібна», — додав він.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *