Рада призначила нового міністра молоді та спорту

оновлено

Матвій Бідний призначений парламентом міністром молоді та спорту / фото УНІАН

Верховна Рада України призначила міністром молоді та спорту України Матвія Бідного.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат від «Голосу» Ярослав Железняк. Він зазначив, що за це рішення проголосували 239 народних депутатів, виклавши також фото табло з результатами голосування.

Рада призначила нового міністра молоді та спорту

Рада призначила Матвія Бідного міністром молоді та спорту / фото t.me/yzheleznyak

Як відомо, до цього Бідний був т.в.о. міністра — з 9 листопада 2023 року. А перед тим, 15 липня 2020 року, був призначений на посаду заступника міністра молоді та спорту України.

Відео дня

Раніше ж він, зокрема у 2016 році, був головним спеціалістом відділу пріоритетних неолімпійських видів спорту департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту (Міністерство молоді та спорту України). А у 2016-2020 роках — директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту (Міністерство молоді та спорту України).

Новини України про важливі кадрові зміни — що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, 9 листопада 2023 року Верховна Рада України проголосувала за звільнення з посади міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта. Він сам написав заяву про відставку з посади 8 листопада.

Перед тим голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія зазначив, що відставка Гутцайта пов’язана з тим, що він був призначений президентом Національного олімпійського комітету, і там «багато роботи і на цьому треба зосереджуватися». За його словами, зокрема, йдеться про те, як протидіяти участі російських спортсменів у міжнародних змаганнях.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *