Ракетний удар по Дніпру: троє загиблих, кількість постраждалих зросла до 19

Оновлено Унаслідок російсього ракетного удару по Дніпру загинули троє цивільних, кількість постраждалих зросла до 19.

Про це у Телеграмі повідомляє ДСНС, передає Укрінформ.

"Внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і один з медзакладів. З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники дістали 3 загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам", — зазначається у повідомленні.

При цьому наголошується, що загалом, попередньо, поранення отримали 18 людей, серед них 4 дитини.

На місці влучань працюють психологи, надають необхідну допомогу людям. До ліквідації наслідків задіяно понад 60 рятувальників та 18 одиниць техніки ДСНС.

О 07:30 начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що кількість постраждалих зросла до 19.

За його словами, внаслідок нічної ракетної атаки в місті є руйнування одразу на кількох локаціях. Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

"Щойно пролунали вибухи, на допомогу людям примчали всі служби – ДСНС, "швидка", поліція. Працюють і благодійники. Організовані гаряче харчування та напої. Також місцевим надавали психологічну підтримку. Комунальники вивезли вже 80 т будівельного сміття", — додав він.

Як повідомлялося, під час повітряної тривоги у Дніпрі прогриміли вибухи. Перед тим Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму. 

Фото: ДСНС

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *