«Реал» планує підписати новий контракт з Андрієм Луніним

Лунін може продовжити співпрацю з мадридським клубом.

«Реал» планує продовжити співпрацю і підписати новий контракт з воротарем збірної України з футболу Андрієм Луніним, повідомляє Суспільне Спорт із посиланням на журналіста Sky Sports Фабріціо Романо.

Деталі переговорного процесу не розголошуються, однак за інформацією журналіста, «Реал» планує продовжити контракт з Луніним. Водночас іншого голкіпера, Кепу Аррісабалагу, мадридці не планують викупати у «Челсі» після завершення оренди.

Можливість подовження контракту з українським воротарем підтверджує і видання Relevo. Зазначається, що переговори між сторонами почались кілька тижнів тому.

Їдемо на Євро-2024. Огляд матчу Україна — Ісландія

 

Через травму Куртуа, основного воротаря «Реала», клуб орендував у «Челсі» Кепу. Однак у листопаді через пошкодження він поступився місцем у старті Луніну. І вже після відновлення іспанця український голкіпер зміг виграти конкуренцію за вихід у старті.

Чинний контракт Луніна з «Реалом» розрахований до літа 2025 року. Нещодавно Лунін підписав угоду з агентством Polaris Sports, яке представляло інтереси Кріштіану Роналду. У сезоні 2023/24 українець провів 24 матчі у всіх турнірах за «Реал». Українець пропустив 19 голів, 11 разів зіграв «на нуль». Наступний матч команда Луніна зіграє в плей-оф Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті», чинного володаря трофея. Перша гра відбудеться 9 квітня у Мадриді.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *