РФ ракетою вдарила по колоні зерновозів в Сумській області: є жертва та поранені

Фото: РФ ракетою атакували колону зерновозів у Сумському районі 31 серпня (t.me/prokuraturasumy) Автор: Наталія Гурковська

Окупанти ракетою атакували колону зерновозів у Сумському районі 31 серпня. Серед водіїв є загиблий та поранені.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прокуратуру Сумської області.

За даними слідства, 31 серпня, близько 20:30, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, росіяни завдали ракетного удару по колоні зерновозів, які знаходились на шляху «Суми-Харків» поблизу с. Верхня Сироватка Сумського району.

«Унаслідок атаки окупантів загинув 23-річний водій вантажівки, ще 4 кермувальників поранені. Також відбулося загорання одного вантажного автомобіля та пошкодження близько 20-ти», — розповіли в прокуратурі.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Атака РФ по Україні

Російські війська в ніч на 1 вересня атакували Україну дронами та ракетою «Іскандер-М». Як розповіли у Повітряних силах, під час атаки РФ під ударом перебували зерно та аграрний сектор у двох областях України.

Зокрема, в Миколаївській області росіяни атакували склад для зберігання зерна. Почалася пожежа, яку вже вдалося загасити.

ППО, у свою чергу, збила 8 з 11 російських «Шахедів», але не впоралася з балістичною ракетою.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *