Росіяни переконують, що на Бєлгородщині збили кілька «повітряних цілей», а в Курській області — «українські безпілотники»

В кількох областях Росії була оголошена ракетна небезпека / Фото: Pexels

Вночі у Бєлгородській області РФ була гаряче.

Росіяни стверджують, що над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала «система ППО» – збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Про це заявив у повідомленні у соціальних мережах губернатор Бєлгородської області Росії В'ячеслав Гладков. 

Зокрема, мовляв, у Бєлгородському районі після «відбиття засобами ППО» повітряної атаки з боку «ЗСУ» у селі Черемошне внаслідок прямого влучення снаряда повністю зруйновано житловий будинок, лазню та гараж. Троє мирних жителів, які в цей момент були вдома, начебто відбулися легкими подряпинами та саднами. Від виклику «швидкої» вони нібито навідріз відмовилися, голова поселення відвіз їх до родичів.

Загалом на території села різні пошкодження зафіксовано у 5 приватних житлових домоволодіннях: вибиті вікна, посічені фасади, покрівлі та огорожі. Також пошкоджено 3 автомобілі. У селі Устинка сталося займання сухої трави, вогнище займання було оперативно ліквідовано.

«Оперативні служби працюють на місцях. Обхід території буде продовжено у світлий час доби», — заявив представник російської влади.

Тим часом повідомляється, що у Курській області начебто збили вісім «українських безпілотників» літакового типу збили вночі. Про це повідомив представник уряду регіону. 

Мовляв, ворожі «безпілотники пригнічені» в Липецькій області, ліквідується спалах на території електропідстанції, жертв немає, повідомив ще один російський губернатор. 

Нагадаємо, що раніше у Росії була оголошена ракетна небезпека: у Бєлгороді пролунали вибухи

Також росіяни заявили, що дістали вже 15 загиблих з-під завалів будинку у Бєлгороді

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *