Росіяни вдарили двома авіабомбами по центру Селидового на Донеччині

Армія РФ скерувала дві авіабомби «УМПБ Д-30» на центр міста Селидове в Донецькій області, пошкоджені будівлі підприємств, житлові будинки, магазини та аптека.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Селидівська міська військова адміністрація та публікує відповідне відео з міста.

«Сьогодні вранці рашистські нелюди скерували 2 авіабомби «УМПБ Д-30» на центр міста. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлі 2 підприємств, 5 багатоповерхових житлових будинків, 3 магазини та аптека. На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих», — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що мешканцям, чиї будинки зазнали пошкоджень під час ворожої атаки, надаються плівка та рейки з резерву гуманітарного штабу Селидівської міської військадміністрації, очікуються OSB-листи, плівка та тарпаулін від благодійного фонду «Янголи Спасіння».

Також жителі постраждалих осель отримують ковдри від гуманітарної місії «Проліска».

У військадміністрації нагадали, що за телефоном Контакт-центру (0800336454) можна отримати інструкції та необхідну допомогу в питанні евакуації.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.

Область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Минулої доби, 6 червня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області і ще чотирьом людям завдали поранень.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *