Росіяни за добу 104 рази обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу здійснили 104 обстріли з різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 383 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Прогрес, Миколаївка, Залізний Міст, Карповичі, Хрінівка, Михальчина Слобода та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія здійснювала атаки по ним з артилерії, FPV-дронів, мінометів та скид НВП з БПЛА.

У Сумській області під ворожим вогнем опинилися Суми, Мелячиха, Річки, Рясне, Велика Рибиця, Біловоди, Кіндратівка, Павлівка, Писарівка, Угроїди, Журавка, Порозок, Миропілля, Яструбине, Степок, Хмелівка, Покровка, Ободи, Миколаївка, Дмитрівка, Велика Писарівка, Попівка, Пономаренки, Линове, Бруски, Малушине, Руднєве, Гудове, Чуйківка, Будівельне, Білокопитове, Середина-Буда, Уланове, Вільна Слобода, Винторівка, Прогрес, Дружба, Баранівка, Бачівськ, Шалигине та Перемога.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням КАБів, мінометів, артилерії, FPV-дронів та скиду з БПЛА.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Леміщене, Олександрівка, Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 16 вибухів, унаслідок використання мінометів.

За даними ОК «Північ», унаслідок російських обстрілів за минулу добу одна людина загинула, 14 поранених. Пошкоджені медичні заклади, гаражі, об’єкт критичної інфраструктури, транспорт, житлові будинки. Ворог продовжує активно застосовувати КАБи та ФПВ-дрони. Не менш задіяна і артилерія та скиди з БПЛА. Кількість обстрілів збільшилася.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 20 вересня 25 разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 38 вибухів.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *