Росіяни за добу 37 разів обстріляли Донеччину

Фото Російські війська впродовж доби 37 разів обстріляли Донеччину.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Всього за добу росіяни 37 разів обстріляли населені пункти Донеччини… У Покровському районі численних обстрілів зазнала Курахівська громада: у Веселому Гаю два будинки зруйновані і 9 пошкоджені; у Гострому пошкоджено багатоквартирний будинок, у Вовченці – промисловий об'єкт. У Селидовому 5 людей загинули і 15 поранені, пошкоджено 21 приватний будинок, три адмінбудівлі, підприємство, кав'ярня, чотири крамниці, торгові павільйони на ринку і 21 авто. В Українську одна людина загинула і дві поранені, пошкоджено три будинки і адмінбудівлю», — написав Філашкін.

Крім того, у Краматорському районі пошкоджено 15 будинків у Торському Лиманської громади; у Костянтинівській громаді пошкоджені 8 будинків: 5 у Предтечиному і три у Ступочках. У Слов'янську поранено людину, пошкоджено 7 будинків.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді три людини загинули, пошкоджено 5 приватних будинків і три багатоповерхівки. У Торецьку одна людина загинула і три поранені, пошкоджено будинок, адмінбудівлю і інфраструктурний об'єкт. Також у громаді поранено людину в Дружбі, пошкоджено два будинки у Щербинівці. У Сіверську пошкоджено дві багатоповерхівки.

Філашкін додав, що лінії фронту евакуйовано 302 людини, серед яких 56 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині впродовж доби через російські обстріли загинули 11 людей.

Фото: Фейсбук Вадим Філашкін

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *