Росіяни за добу 86 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу 86 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 296 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Лісківщина, Медведівка, Миколаївка, Мхи, Орликівка, Янжулівка та Заріччя. 

За попередніми даними, російська армія била по них зі ствольної артилерії, ФПВ-дрона та скидів НВП з БПЛА. 

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Постольне, Голишівське, Високе, Басівка, Старі Вирки, Краснопілля, Волфине, Водолаги, Порозок, Атинське, Катеринівка, Білопілля, Степок, Іскрисківщина, Покровка, Славгород, Микитівка, Братениця, Вільне, Пожня, Велика Писарівка, Попівка, Лугівка, Гірки, Бояро-Лежачі, Свобода, Горіле, Княжичі, Глухів, Нововасилівка, Середина-Буда, Гутко-Ожинка, Уланове, Вовківка, Дружба, Пустогород, Бачівськ, Стара Гута, Есмань та Студенок.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням КАБів, ФПВ-дронів, мінометів, ствольної артилерії, РСЗВ та скидів НВП БПЛА.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 5 вибухів від застосування ствольної артилерії та міномета.

За даними ОК "Північ", є 11 поранених цивільних на Сумщині, пошкоджені житлові будинки, об'єкт торгівлі, господарські споруди та сільськогосподарське приміщення. У порівнянні з минулими днями кількість обстрілів не набагато, проте зменшилася.

Найбільше ворог застосовує КАБи та ФПВ-дрони. Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та зранку 29 серпня здійснила 19 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області, двоє людей зазнали поранень.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *