Росіяни здивували “новітньою” системою ППО: фото

Російська система "протиповітряної оборони" для боротьби з безпілотниками / Фото: Олександр Коваленко

Примітивний спосіб боротьби із дронами  використовує “друга армія у світі” з могутнім військово-промисловим комплексом.

Для боротьби із українськими безпілотниками росіяни почали застосовувати засоби протиповітряної оборони, яким справді уже “немає аналогів у світі”. У такий спосіб протистояли повітряній загрозі хіба що “діди” у часи Другої світової війни.

Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко опублікував фото, на якому двоє російських військових “захищають” небо за допомогою станини, на якій встановлені п’ять АК-74М. Додає колориту бінокль епохи згаданих “дідів”.

“Що тут скажеш… Ваш улюблений НПЗ захищатиме ЗРПК «Панцир-С1»? Ні. ЗРК БУК-М3? Ні. ЗРК Тор-М2? Ні. Захищатимуть російські міста станини з ось цим. А все тому, що більшість із них успішно згоріла в українських лісах та степах. Декому пощастило більше — потонули в болотах і через мільйон років їх знайдуть Анунаки, що колонізували Землю, і виставлятимуть у музеях як зразки культури минулих цивілізацій”, — іронічно зауважив оглядач.

Особливий подив Олександра Коваленка викликало те, що таку “систему ППО”  використовує “друга армія у світі” з могутнім військово-промисловим комплексом.

“Цікаво, як вони в таких умовах збиватимуть крилаті та балістичні ракети над Воронежем? Ой, ой, про що це я???” — пожартував він.

Нагадаємо, раніше в окупованому Донецьку помітили російські танки-«избушки», як за часів Першої світової війни.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *