NewsOnline24

Розкрито всі нові гаджети Apple – це не тільки iPhone 16

Презентація Apple 2024 осінь: що покажуть крім iPhone 16 / фото Apple

Apple анонсує щонайменше три категорії гаджетів на презентації 10 вересня — смартфони, годинники та навушники. Про це повідомляє інсайдер Марк Гурман з Bloomberg.

«Родзинкою» вересневого івенту мають стати, звісно ж, iPhone 16. Головним нововведенням будуть збільшені в розмірах Pro-моделі. Нагадаємо, 16 Pro приписують екран діагоналлю 6,3 дюйма, а 16 Pro Max – 6,9 дюйма. Також у новому покоління з’явиться ще одна кнопка – причому у всіх моделей. Capture Button буде призначена для зйомки фото і відео.

Загалом, за словами Гурмана, від смартфонів iPhone 16 не варто чекати революції: крупні зміни в Купертіно приберегли для 2025 року, коли дебютує ультратонка модель.

Відео дня

Чого ще очікувати від вересневої презентації Apple 2024 року

  • Оновлені AirPods. Уперше компанія запропонує дві моделі AirPods базового рівня, і в них з’явиться функція шумозаглушення.
  • Смарт-годинник Apple Watch 10 у двох розмірах. Очікується, що це буде одне з найбільших оновлень в історії гаджета, як це було з iPhone X.
  • Смарт-годинник Apple Watch SE 3. За чутками, компанія відмовиться від алюмінію на користь пластику, щоб конкурувати з більш доступними смарт-годинниками на ринку.
  • Навушники AirPods Max 2 з портом USB-C. Однак якихось серйозних нових функцій чекати не варто.
  • Нові чохли для iPhone і ремінці для Apple Watch.
  • Ще однією ключовою темою заходу стане ШІ-екосистема Apple Intelligence.
  • Продажі iPhone 16, Apple Watch 10 та інших гаджетів продуктів стартують по всьому світу через 10 днів після презентації – тобто 20 вересня.

    Гурман також підтвердив, що наступні 12 місяців обіцяють бути багатим на нові комп’ютери Apple Mac. Першими після iPad процесори М4 отримають MacBook Pro, а завершать цикл Mac Studio і Mac Pro. Але у вересні їх чекати точно не варто.

    А вже навесні 2025 року, найімовірніше, у березні представлять новий доступний iPhone SE, характеристики якого потішать навіть Android-юзерів.

    ЗМІ також дізналися, що наступним крупним проєктом Apple стануть домашні роботи. Один із проєктів описується як «мобільний робот», який міг би слідувати за людьми по їхніх домівках.

    www.unian.ua

    Exit mobile version