Розкрито всі нові гаджети Apple – це не тільки iPhone 16

Презентація Apple 2024 осінь: що покажуть крім iPhone 16 / фото Apple

Apple анонсує щонайменше три категорії гаджетів на презентації 10 вересня — смартфони, годинники та навушники. Про це повідомляє інсайдер Марк Гурман з Bloomberg.

«Родзинкою» вересневого івенту мають стати, звісно ж, iPhone 16. Головним нововведенням будуть збільшені в розмірах Pro-моделі. Нагадаємо, 16 Pro приписують екран діагоналлю 6,3 дюйма, а 16 Pro Max – 6,9 дюйма. Також у новому покоління з’явиться ще одна кнопка – причому у всіх моделей. Capture Button буде призначена для зйомки фото і відео.

Загалом, за словами Гурмана, від смартфонів iPhone 16 не варто чекати революції: крупні зміни в Купертіно приберегли для 2025 року, коли дебютує ультратонка модель.

Відео дня

Чого ще очікувати від вересневої презентації Apple 2024 року

  • Оновлені AirPods. Уперше компанія запропонує дві моделі AirPods базового рівня, і в них з’явиться функція шумозаглушення.
  • Смарт-годинник Apple Watch 10 у двох розмірах. Очікується, що це буде одне з найбільших оновлень в історії гаджета, як це було з iPhone X.
  • Смарт-годинник Apple Watch SE 3. За чутками, компанія відмовиться від алюмінію на користь пластику, щоб конкурувати з більш доступними смарт-годинниками на ринку.
  • Навушники AirPods Max 2 з портом USB-C. Однак якихось серйозних нових функцій чекати не варто.
  • Нові чохли для iPhone і ремінці для Apple Watch.
  • Ще однією ключовою темою заходу стане ШІ-екосистема Apple Intelligence.
  • Продажі iPhone 16, Apple Watch 10 та інших гаджетів продуктів стартують по всьому світу через 10 днів після презентації – тобто 20 вересня.

    Гурман також підтвердив, що наступні 12 місяців обіцяють бути багатим на нові комп’ютери Apple Mac. Першими після iPad процесори М4 отримають MacBook Pro, а завершать цикл Mac Studio і Mac Pro. Але у вересні їх чекати точно не варто.

    А вже навесні 2025 року, найімовірніше, у березні представлять новий доступний iPhone SE, характеристики якого потішать навіть Android-юзерів.

    ЗМІ також дізналися, що наступним крупним проєктом Apple стануть домашні роботи. Один із проєктів описується як «мобільний робот», який міг би слідувати за людьми по їхніх домівках.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *