Розсекречено всі нові гаджети, які Samsung покаже на літній презентації

На підході багато нових гаджетів від корейського бренду / фото Samsung

Хоч презентація Samsung Galaxy Unpacked 2024 пройде тільки в липні, в мережі вже з’явився повний список новинок, які корейський бренд покаже в рамках заходу. Утім, це навіть важко назвати витоком: пристрої з’явилися в додатку Samsung Members, ймовірно, помилково.

У липні компанія завалить користувачів цілою низкою новинок: від нових годинників і навушників до довгоочікуваного смарт-кільця. У списку, наприклад, можна побачити Watch FE – недорогий розумний годинник, який буде конкурувати з серією Apple Watch SE.

При цьому в списку чомусь немає моделі Watch 7 Ultra, інформація та рендери якої раніше з’явилася в інтернеті. Втім, складних Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6 теж немає, але їх точно покажуть на літній презентації.

Відео дня

Розсекречено всі нові гаджети, які Samsung покаже на літній презентації

Уже неодноразово було заявлено, що Samsung планує провести літню презентацію Unpacked у липні, а в якості дати найчастіше зустрічається 10 липня.

У ранніх повідомленнях йшлося про те, що Watch 7 стануть першим смарт-годинником Samsung, який використовує новітній 3-нм чип, що має поліпшити продуктивність і збільшити час автономної роботи – ці поліпшення вкрай важливі для мініатюрного девайса, який можна носити з собою.

При цьому на підході Galaxy Ring – дебютне смарт-кільце компанії. ЗМІ пророкують, що цей натільний девайс набере популярність як менш нав’язлива і більш автономна альтернатива смарт-годиннику.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *