Samsung відродить лінійку Galaxy Note несподіваним чином: що відомо

У модельну лінійку Samsung можуть повернутися легендарні Galaxy Note / фото Samsung

Відомий інсайдер Йогеш Брар розкрив важливу інформацію про флагманську серію Galaxy S25. Здається, корейська компанія збирається відновить випуск смартфонів під брендом Galaxy Note.

За даними джерела, в наступному поколінні флагманів Samsung випустить пристрої Galaxy S25 Note і Galaxy S25 Pro замість запланованих Galaxy S25 Ultra і Galaxy S25+ відповідно. А ось причини, через які Samsung задумала повернутися до старої назви, не уточнюються.

Останніми смартфонами Samsung у легендарній лінійці Note, яка принесла в мобільний світ планшетофони зі стилусом, були Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra 2020 року, на зміну яким прийшов Galaxy S21 Ultra. Раніше під цим брендом продавали преміальні девайси з великим дисплеєм і стилусом.

Відео дня

Сьогодні низка китайських виробників використовують приставку Ultra в назвах своїх найбільш наворочених і дорогих смартфонів. Можливо, якщо в корейській корпорації перейменують Galaxy Ultra на Galaxy Note, то це додасть флагману індивідуальність і дасть змогу виділити пристрій на ринку.

Samsung відродить лінійку Galaxy Note несподіваним чином: що відомо

Galaxy S25 Ultra/Note вперше показали на рендерах / фото Ice Universe

Судячи з ранніх витоків, Samsung має намір серйозно прокачати камеру моделі Ultra/Note, позбувшись 10- і 12-мегапіксельних сенсорів. А вся серія Galaxy S25 працюватиме виключно на флагманському Snapdragon 8 Gen 4 від Qualcomm, пропустивши чіпи Exynos.

Samsung традиційно представить нову флагманську серію смартфонів у січні-лютому нового року, а до цього часу корейська компанія повинна ще випустити Galaxy S24 FE. Уже відомі ключові характеристики та вартість «народного» флагмана.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *