СБУ та ЗСУ влаштували «феєрверк» на військовому аеродромі РФ «Кущевськ» та Слов’янському НПЗ

Удар дронами по НПЗ в Росії

В Росії вночі було гаряче.

Служба безпеки України разом із Силами безпілотних систем ЗСУ влаштували в Росії «феєрверк» у ніч проти 19 травня – палало на військовому аеродромі «Кущевськ» та Слов’янському нафтопереробному заводі.  

Про це ТСН.ua повідомили поінформовані джерела.

«Цієї ночі перемогу боксера Олександра Усика святкувала не тільки вся Україна, але й військовий аеродром «Кущевськ» та Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї РФ», — розповіло наше джерело. 

Спонсором «святкового феєрверку» на Слов’янському НПЗ стали дрони СБУ.

По аеродрому «Кущевськ» СБУ відпрацювала Спільно із Силами безпілотних систем ЗСУ. Росіяни в соцмережах вночі скаржилися на серію вибухів, пожежу, а один навіть поплакався:»взорвалі кущовку нашу». 

На військовому аеродромі «Кущевськ» перебували десятки різних літаків, які атакують українські позиції на фронті: Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29.

Керівництво Слов’янського НПЗ заявило, що після кількох гучних прильотів завод зупинив свою роботу і вони зараз оцінюють збитки. 

Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром «Кущевськ» та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Минулого разу на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ влучили у ректифікаційну та атмосферну колони.

Нагадаємо, в Росії у ніч проти 19 травня пролунав вибух в районі міста Словʼянськ-на-Кубані, що у Краснодарському краї, – безпілотники атакували нафтопереробний завод

Читайте також провідні новини дня:

  • Чи є зараз загроза захоплення Харкова: відверта відповідь військових
  • Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня
  • Закляті друзі: чому візит Путіна до Китаю та його переговори з Сі Цзіньпіном пішли не за планом

Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї РФ


СБУ та ЗСУ влаштували "феєрверк" на військовому аеродромі РФ "Кущевськ" та Слов’янському НПЗ


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *