«Шахтар» на виїзді зіграє з «Болоньєю» у 1-му турі основного етапу Ліги чемпіонів

Матч розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Футболісти «Шахтаря».

Сьогодні донецький «Шахтар» стартує в основному раунді нового сезону Ліги чемпіонів і зіграє проти італійської «Болоньї».

Матч відбудеться на стадіоні «Ренато Даль’Ара» і розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Гру обслуговуватиме норвезька бригада арбітрів: головний суддя Рохіт Саггі, асистенти Мортен Єнсен та Андерс-Олав Дале. Арбітр VAR Жером Брісар (Франція).

Команди вперше зустрінуться у офіційному матчі.

«Болонья» – дебютант основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Клуб, заснований у 1909 році, за свою історію 7 разів ставав чемпіоном Італії, щоправда, 6 титулів були виграні ще до 1941 року, а останнє золото датується сезоном-1963/64. 

Востаннє у європейських турнірах «Болонья» брала участь у серпні 2002-го, коли у фіналі Кубка Інтертото програла «Фулгему». В останні 2 десятиріччя клуб не мав великих успіхів на внутрішній арені й навіть двічі вилітав до Серії В. Проте все змінилося в сезоні-2023/24, коли «Болонья» під керівництвом Тьяго Мотти провела видатну кампанію і посіла 5-те місце в італійській Серії А, здобувши право на участь у Лізі чемпіонів.

Окрім «Болоньї», «Шахтар» також гратиме проти: “Баварії” (удома), “Борусії” Д (на виїзді), “Аталанти” (удома), “Арсеналу” (на виїзді), “Янг Бойз” (удома), PSV (на виїзді) та “Бреста” (удома). 

Що ж до цього матчу, то експерти Favbet вважають, що «Шахтар» — аутсайдер зустрічі. Можливість перемоги оцінюють у 4,10. Трохи більше вірять у нічию — 3,50. На виграш «Болоньї» пропонується коефіцієнт 1,99.

Новий сезон Ліги чемпіонів старував учора, 17 вересня. В розіграші турніру візьмуть участь 36 команд. Про новий формат змагань, суперників «Шахтаря» та головних фаворитів розіграшу читайте в матеріалі LB.ua.

 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *