ШІ-функції для редагування в «Google Фото» стали безкоштовними для всіх

Тепер ви можете безкоштовно користуватися АІ-функціями «Google Фото» / фото ua.depositphotos.com

Після початкового анонсу ще навесні Google зробила безкоштовними «Чарівну гумку» та інші ШІ-фішки Google «Фото», зокрема й для Айфонів. Раніше вони були доступні тільки тим, у кого є смартфон Pixel або оформлена підписка Google One, пише ZDNet.

Застосунок «Google Фото» аналізує знімки за допомогою алгоритмів ШІ і залежно від цього пропонує застосувати до нього різні інструменти:

  • Magic Eraser – прибирає непотрібні об’єкти зі знімків.
  • Magic Editor – «вносить складні зміни без навичок редагування професійного рівня» в певні частини зображення (об’єкт, небо, тло тощо).
  • Photo Unblur – виправлення фотографій з низькою різкістю на основі раніше зробленого сканування зображень.
  • Portrait Light – налаштування розташування джерела світла, регулювання інтенсивності освітлення.
  • І хоча нові функції стали доступні безкоштовно абсолютно всім, деякі обмеження все ж залишилися. Скористатися ними можуть власники iPhone (з iOS 15 і новіше) і Android-смартфонів (з Android 8 і новіше).

    Відео дня

    ШІ-функції для редагування в "Google Фото" стали безкоштовними для всіх

    Як працює функція «Чарівна гумка» / ілюстрація Google

    Додаток Google Фото вважається одним із найпопулярніших засобів для зберігання та обробки фотографій на смартфонах, як з Android та iOS. Наразі додаток використовують понад 1 мільярд людей у всьому світі.

    З початку 2024 року в Google «Фото» з’явилося чимало корисних функцій. Наприклад, застосунок автоматично створює резервні копії знімків у форматі без втрати якості для iOS і Android, а призначена для користувача медіатека перестала захаращуватися однаковими або схожими фотографіями.

    Як розповідав УНІАН, смартфони Samsung Galaxy отримали функцію ШІ-«перекладача» в месенджерах. Тепер переклад телефонних дзвінків у режимі реального часу доступний і через Telegram з WhatsApp.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *