Сили оборони України завдали удару по аеродрому «Липецьк-2» у Росії, — Генштаб

Фото: Сили оборони України завдали удару по аеродрому «Липецьк-2» у Росії (ілюстрація/Міноборони РФ) Автор: Наталія Гурковська

Сили оборони України атакували черговий аеродром у Росії. Цього разу під удар потрапив «Липецьк-2».

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

«Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2″, що в Липецькій області РФ», — йдеться у повыдомленны.

Зокрема, за даними выйськових, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки.

«Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога», — зазначили у Генштабі.

Удари по РФ у ніч проти 20 жовтня

У ніч на 20 жовтня у кількох областях Росії лунали вибухи, окупанти заявляли про роботу ППО нібито відразу у восьми областях. Як повідомлялося, робота ППО нібито велася у Липецькій, Тульській, Рязанській, Орловській, Іванівській, Курській, Калузькій та Московській областях.

Зокрема, у місті Дзержинськ Нижегородської області (РФ) пролунали вибухи, нібито також працювала ППО. Пізніше джерела РБК-Україна підтвердили, що в ніч на 20 жовтня дрони СБУ та ГУР вразили найбільший у РФ завод із виробництва вибухівки. Він розташований за 900 км від кордону з Україною.

Зазначимо, що це не перша атака на аеродром «Липецьк-2». Так, у серпні Україна атакувала російський військовий аеродром «Липецьк-2». Тоді повідомлялося, що це не звичайний аеродром, і він є важливим об’єктом для кремлівських військ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *