Сильна турбулентність: під час польоту загинув пасажир, багато зазнали поранень

Внаслідок турбулентності загинув пасажир літака / Ілюстративна світлина / Фото: Freepik

Трагедія сталася під час польоту з Лондона до Сінгапуру.

Один пасажир загинув, а інші зазнали поранень після того, як рейс авіакомпанії Singapore Airlines з Лондона до Сінгапуру потрапив у сильну турбулентність.

Про це повідомляє LAD Bible.

Рейс вилетів з аеропорту Гітроу в понеділок ввечері, 20 травня. На борту перебували 211 пасажирів і 18 членів екіпажу, коли літак потрапив у зону турбулентності.

Літак був змушений здійснити екстрене приземлення в аеропорту Суварнабхумі в Бангкоку, Таїланд, 21 травня о 15:45 за місцевим часом. Місцеві ЗМІ повідомили, що на злітно-посадковій смузі були машини швидкої допомоги.

«Ми можемо підтвердити, що на борту Boeing 777-300ER є поранені та один загиблий», — йдеться в заяві авіакомпанії. «На борту літака перебували 211 пасажирів та 18 членів екіпажу. Авіакомпанія висловлює свої найглибші співчуття родині загиблого. Нашим пріоритетом є надання всієї можливої допомоги всім пасажирам та членам екіпажу на борту літака. Ми співпрацюємо з місцевою владою Таїланду для надання необхідної медичної допомоги, а також відправляємо команду до Бангкока для надання будь-якої додаткової допомоги, яка може знадобитися».

Турбулентність – це небезпека, з якою стикаються під час багатьох польотів, і хоча вона може спричинити занепокоєння у пасажирів, вона рідко буває настільки серйозною, щоб спричинити травми, смерть або змусити здійснити посадку. Вона виникає, коли літак потрапляє в сильний потік вітру, який може штовхати або тягнути літак, а основними причинами є гори, реактивні потоки і шторми.

За період від 2009 по 2021 рік було зафіксовано 146 травм серед пасажирів і членів екіпажу, причиною яких була турбулентність.

Нагадаємо, президент Ірану Раїсі загинув під час авіакатастрофи. Влада призначила дату нових виборів.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *