Скандального нардепа Дмитрука помітили у Лондоні: ЗМІ показали відео

За інформацією ЗМІ, у Лондоні нардепа помітили разом з дружиною / фото УНІАН

Народного депутата Артема Дмитрука, який незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, помітили в одному з торгових центрів у Лондоні. Про це повідомило hromadske, посилаючись на свого читача. 

На відео чоловік, який схожий на політика, спілкується з продавцем магазину побутової техніки в торговельному центрі Westfield London, який розташований в одному із західних районів Лондона. Датується це відео 1 вересня 2024 року.

«На кадрах видно, як, імовірно, Дмитрук спілкується з темноволосою жінкою, що тримає на руках маленьку дівчинку. Ймовірно, це дружина Дмитрука Анастасія та їхня донька Варвара. Востаннє Анастасія Дмитрук публікувала сториз в Instagram з Лондона 6 тижнів тому — показувала відвідини Музею Вікторії й Альберта», — зазначили журналісти. 

Нардепа Дмитрука помітили у Лондоні

Наразі hromadske звернулося до Артема Дмитрука за коментарем, щоб уточнити в нього, чи справді він знаходиться з родиною у Лондоні. 

Справа Дмитрука — останні новини

Раніше речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко повідомив, що Артем Дмитрук перетнув кордон не через пункт пропуску.

«Дана особа перетнула кордон по зеленій ділянці кордону і через пункти пропуску за межі України не йшла», — пояснив він. 

Також Державне бюро розслідувань встановило, хто допомагав Дмитруку втекти за кордон. За інформацією відомства, його переправили до невизнаного Придністров’я троє осіб, організатор схеми має широке коло зв’язків серед правоохоронців та у кримінальному середовищі.  

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *