Складено топ смартфонів з найпотужнішою «начинкою» – вони не застаріють і через 5 років

Vivo X100S — найпотужніший смартфон на сьогоднішній день / фото з інтернету

Популярна платформа для тестування Antutu оновила рейтинг найпотужніших смартфонів на операційній системі Android серед усіх доступних на ринку. У рейтингу за травень відбулися суттєві зміни – зміна лідера і не тільки.

Перше місце віддали новачку в особі Vivo X100s. Як виявилося, жоден смартфон на базі Snapdragon 8 Gen 3 не зміг перевершити результат, показаний моделлю з Dimensity 9300 Plus. За даними бенчмарка Antutu, у тестах він набирає понад 2,1 млн балів.

На другій позиції серед найпотужніших опинився Oppo Find X7, який тривалий час очолював рейтинг, на третій — Nubia Red Magic 9 Pro+. Далі в списку йдуть моделі iQOO 12 / 12 Pro, vivo X100 Pro / X100S Pro, iQOO Neo 9S Pro, Vivo X Fold 3 Pro і Vivo X100 Ultra.

Відео дня

Загалом, рейтинг розділився рівно навпіл: п’ять моделей на Qualcomm, п’ять – на MediaTek. Усі вони без проблем запускають ігри на максимальних налаштуваннях графіки і оснащені просунутою системою охолодження, а запасу продуктивності у кожного з них вистачить на багато років без необхідності апгрейда.

Складено топ смартфонів з найпотужнішою "начинкою" – вони не застаріють і через 5 років

Найпотужніші Android-смартфони у 2024 році / Джерело: AnTuTu

Також AnTuTu оновив список найпотужніших Android-смартфонів середнього класу. Лідер топу – OnePlus Ace 3V. Він став першим смартфоном із чипом Snapdragon 7+ Gen 3, який забезпечує високу продуктивність штучного інтелекту. За ним ідуть realme GT Neo6 SE і Redmi K70E.

Складено топ смартфонів з найпотужнішою "начинкою" – вони не застаріють і через 5 років

Найпотужніші Android-смартфони середнього класу / Джерело: AnTuTu

Раніше УНІАН ділився десяткою найпопулярніших смартфонів зі штучним інтелектом. Смартфон за допомогою ШІ складе коротке зведення по нотатках, допоможе в обробці фотографій або переведе телефонний дзвінок у режимі реального часу.

А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти вибрали 8 найкращих компактів на ринку, які не тільки радують характеристиками, а й зручно сидять у руці.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *