Словаччина – Україна: прогноз на матч Євро-2024

Фото: «Синьо-жовті» програли румунам на старті Євро-2024 (Getty Images) Автор: Антон Федорців

Національна команда України протистоятиме збірній Словаччини на груповому етапі чемпіонату Європи 2024 року.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Словаччина – Україна відбудеться 21 червня в Дюссельдорфі. Поєдинок прийме «Дюссельдорф Арена». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00.

Для фахівців контори Favbet команда Сергія Реброва стала фаворитом зустрічі. Коефіцієнт на перемогу «синьо-жовтих» склав 2,26. Натомість поставити на підсумковий успіх словацьких «соколів» можна з кефом 3,40. Нічия трохи вірогідніша з балом 3,35.

Любителі полоскотати нерви розглянуть варіант зі ставкою на точний рахунок. Наприклад, перемогу збірної України 2:0 запропонували з привабливим кефом 10,00. Ідея цікавої ставки – підопічні Реброва виграють в обох таймах з коефіцієнтом 5,40.

Схожі цифри підготували і австрійці з Bwin. Коефіцієнт на перемогу «синьо-жовтих» – 2,20. Трохи більше тут вірять в потенційну звитягу збірної Словаччини з кефом 3,30. Схожий бал 3,25 виставили на нічию.

Персональні фанати Артема Довбика можуть закластися на те, що гол їхнього улюбленця буде першим у поєдинку. Коефіцієнт на такий розвиток подій склав 6,25. Непатріотична ставка з перемогою Словаччини за наявності забитих м’ячів України збільшить виграш у 6,25 разів.

Тренерський штаб збірної України на чолі зі Сергієм Ребров узяв на матч 26 футболістів. До списку потрапили всі заявлені на турнір виконавці, зокрема і оборонець Віталій Миколенко. Поєдинок проти Румунії (0:3) він пропустив через ушкодження.

До слова, раніше підготували анонс поєдинку Словаччини та України на Євро-2024.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *