«Слуги народу» готові поїхати на фронт: Арахамія назвав умову

Давид Арахамія назвав умову, за якої «слуги народу» нібито готові вирушити на фронт / колаж з фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха та УНІАН

Очільник фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія стверджує, що «слуги» готові поїхати на фронт, але за певної умови.

Так він відповів на коментар блогера під постом голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики, члена партії «Слуга народу» Микити Потураєв у Facebook щодо облави ТЦК після концерту «Океану Ельзи» в Києві.

«…Вам би не підтримувати щось чи засуджувати, а піти всією фракцією на фронт, подати приклад своїм виборцям», — написав блогер Сергій Марченко.

Відео дня

На цей закид відреагував Арахамія. Голова фракції «СН» написав, що «слуги» готові вирушити на фронт, але після того, як так вчинять члени «Європейської Солідарності»:

«…ми готові (піти на фронт, — Ред.), одразу ж після того, як ваші друзі з «ЄС» це зроблять — вони взагалі не голосували ні за мобілізацію, ні за податки, думаю, що і за бюджет не будуть. Точно в парламенті немає сенсу сидіти — в «ТікТоці» можна і з іншого місця «працювати».

"Слуги народу" готові поїхати на фронт: Арахамія назвав умову

Давид Арахамія розповів, за якої умови «слуги народу» нібито готові піти на фронт / скріншот з facebook.com/nikita.poturaev

Цікаві новини України — сьогодні це варте уваги

У Києві 11 жовтня після концерту гурту «Океан Ельзи» біля «Палацу спорту» співробітники ТЦК та СП і поліції влаштували облаву на відвідувачів — перевіряли документи у чоловіків. Журналісти дізналися, що кілька осіб були затримані, а ще кільком просто виписали повістки. Микита Потураєв прокоментував облаву на військовозобов’язаних — написав у соцмережі, що підтримує такі дії. 

Варто зазначити, що в Україні після початку повномасштабного вторгнення росіян триває мобілізація. Мобілізувати можуть військовозобов’язаних чоловіків віком від 25 до 60 років, які придатні до служби у війську й не мають причин для відстрочки та не заброньовані.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *