Сьогодні відбудеться перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів «Реал» — «Манчестер Сіті»

Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Олександр Лунін

Сьогодні відбудеться перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів сезону-2023/24 — мадридський «Реал» прийме на своєму полі «Манчестер Сіті».

Гра відбудеться на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Орієнтовні склади:

  • «Реал»: Лунін — Карвахаль, Чуамені, Рюдігер, Менді — Вальверде, Кроос, Камавінга, Беллінгем — Вінісіус Жуніор, Родріго
  • «МС»: Едерсон — Льюїс, Стоунз, Діаш, Аканджі — Де Брюйне, Родрі, Бернарду — Фоден, Голанд, Гріліш

Підопічні Карло Анчелотті проводять феноменальний сезон із погляду загальних результатів. На рахунку «вершкових» у кампанії-2023/24 наразі лише дві поразки з урахуванням матчів у всіх турнірах. Та й перша з них була аж у кінці минулого року в рамках 6-го туру Ла Ліги, а друга сталася вже в овертаймах 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

У турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, враховуючи такі результати, проблем у гравців «Реала» не спостерігається. Із перевагою над «Барселоною» у вісім очок команда Анчелотті стрімко рухається до чемпіонства.

А ось «Манчестер Сіті» потрапив до чвертьфіналу ЛЧ, можна сказати, майже автоматично, адже данський «Копенгаген» серед усіх учасників плей-оф виглядав найлегшим жеребом серед усіх можливих. У таблиці АПЛ «Манчестер Сіті» перебуває лише на третьому місці, відстаючи від «Арсеналу» та «Ліверпуля» на одне очко за сім поєдинків до кінця сезону.

Також попереду у «містян» півфінал Кубка Англії з «Челсі».

Щодо прогнозів на сьогоднішній матч, то експерти Favbet вважають незначними фаворитами підопічних Пепа Гвардіоли: на перемогу «Манчестер Сіті» приймають ставки з коефіцієнтом 2.72, а успіх мадридського клубу оцінюють у 2.82. Нічийний результат зустрічі — у 3.55.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *