​​Сьогодні Україна стартує на Чемпіонаті світу з хокею. Перший суперник — Естонія

Світова першість пройде у Литві з 27 квітня до 3 травня.

Сьогодні чоловіча збірна України з хокею проведе свій перший матч на Чемпіонаті світу в Дивізіоні 1B. Суперником синьо-жовтих буде Естонія.

Початок зустрічі о 19:30 за Києвом.

Світова першість пройде у Литві з 27 квітня до 3 травня. Іншими суперниками синьо-жовтих будуть Нідерланди, Іспанія, Китаю та господарі турніру — Литва. Матчі проводитимуться у Вільнюсі на «Авіа Солюшенс Груп Арені» — це другій найбільшій у країні. Його особливісю є те, що там переважно проводяться баскетбольні ігри. Перед стартом ЧС-2024 арену залили льодом для того, щоб проводити хокейні матчі.

Склад збірної України:

  • Воротарі: Богдан Дьяченко («Сокіл»), Едуард Захарченко («Дніпро»), Гліб Арцатбанов («Елберні-Веллі Буллдогс», Канада)
  • Захисники: Ігор Мережко («Списька Нова Весь», Словаччина), Євген Ратушний («Дніпро»), Іван Сисак («Дунауйвароши Ацельбикак», Угорщина), Пилип Пангелов-Юлдашев («Подгале», Польща), Олексій Дахновський («Кошице», Словаччина), Віталій Андрейків («Заглембє», Польща), Всеволод Толстушко, Олексій Янішевський (обоє — «Сокіл»)
  • Нападники: Олександр Пересунько («Попрад», Словаччина), Даніїл Трахт («Лукко», Фінляндія), Андрій Денискін («Унія», Польща), Віталій Лялька, Гліб Крівошапкін (обоє — «Кременчук»), Денис Бородай, Вадим Мазур, Віктор Захаров (усі — «Сокіл»), Олексій Ворона («Повазька Бистриця», Словаччина), Станіслав Садовіков («Злін», Чехія), Євген Фадєєв («Скенпойнт Імберс Лімберг», Нідерланди), Фелікс Морозов («Морзин-Аворьяз», Франція).

Зазначимо, що нещодавно Україна обіграла Естонію з рахунком 5:3 у матчі відбору олімпійської кваліфікації.

Що ж до прогнозу на цей матч, то експерти Favbet шанси на перемогу обох команд оцінюють так:

  • Перемога Естонії — 7.55
  • Перемога України — 1.08

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ»» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за № 137 зі змінами. Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ»» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *